Experimentele & geforceerde vaccinaties

Experimentele & geforceerde vaccinaties

De vaccinaties nu op de markt zijn experimentele gen-therapieën, waarvan de bijwerkingen onbekend zijn en bewezen mensen verlamd/ doodgegaan zijn.
Door de corona "pandemie" zijn er als een speer vaccinaties gegenereerd die onvolledig getest zijn voor FDA-goedkeuring. Even op een rijtje:


1) Geen zijn FDA -gekeurd. 

2) Ze worden allemaal als 'experimenteel' beschouwd, 

3) Allen mochten dierproeven overslaan, danwel niet in voldoende mate. 

4) geen heeft een onderzoeksperiode van 2-3 jaar voltooit, 

5) ze zijn allemaal vrij van aansprakelijkheid, zelfs als deze vaccinaties mensen doden.


Laat ik eest even vooropstellen, dat ik niet tegen vaccinaties ben. Vaccinaties die uitvoering getest en gekeurd zijn, waar een gangbare periode van 2-3 jaar testen t/m 4 fases worden gedaan. Wanner deze voldoende wetenschappelijk onderbouwd en veilig zijn is het wijs om onszelf en onze kinderen te beschermen dezen kwaadaardige bacteriën en virussen.


De vaccinaties die nu op de markt zijn, zijn experimentele vaccinaties.

De bijwerkingen, die hieruit voortkomen worden op de mensheid als proefkonijnen getest. Waarom?
Zo ziet Vaccinatie-schade eruit. Het persoonlijke drama van Lisette Verhoeven. 13 april 2021 ging Lisette Verhoeven voor de prik. Het AstraZeneca vaccin viel haar ten deel en dat terwijl en toch al de nodige ophef was in naburige landen rondom trombose bij jonge vrouwen.


Bron: Youtube

Helaas hoor je dit niet in de mainstream media, vandaag worden jongeren gewoon weer aangemoedigd zich te vaccineren. De grootste reden bij de mensen zelf die ervoor kiezen in Nederland om zich te vaccineren zijn 3 dingen:

- Doodsangst

- Andere mensen niet besmetten

- Geforceerde media


Doodsangst

Er is meer in het leven dan alleen maar bang zijn om dood te gaan. Het lijkt erop dat de mensen zeer in angst leven om Corona op te lopen en dood te gaan. 

Er zijn dagelijks risico's om dood te gaan. Denk aan een verkeersongevallen, auto-ongeluk, vliegtuigcrash etc. Dit is het risico van het leven. Virussen als de griep die zich ook telkens muteren, leven we ook al eeuwen mee. Corona-soort gelijke virussen zijn ook niet nieuw. Ik snap werkelijk niet dat de mensen zo makkelijk te beïnvloeden zijn, door zichzelf in angst op te sluiten en hun leven vrijwel willen opgeven.

Net als bij de griep zijn ook de ouderen heel kwetsbaar. 


In de winter van (2018/2019) duurde de griepepidemie 14 weken (week 50 2018  tot en met 11 2019). Tijdens de griepepidemie werd de totale oversterfte geschat op 3.124.


Toen een lang durende griepepidemie plaatsvond in 2018, In achttien weken tijd overleden er ruim 9 duizend mensen meer dan normaal is voor die periode. Normaal ligt het gemiddelde aantal tussen de 2500-3000 doden. Dus dat betekend dat er in 2018 pak hem beet 12000 doden zijn geregistreerd. Dit zijn voornamelijk ouderen:

bron: https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/influenza/cijfers-context/sterfte#node-sterfte-als-gevolg-van-influenza


Andere mensen niet besmetten.

Er wordt veel geloofd dat en mensen forceren anderen om te vaccineren zodat je andere mensen niet kunt besmetten en daarmee meedoet on het virus de wereld uit te helpen. Hier is niets van waar. Je kunt net zo makkelijk iemand anders besmetten met een vaccinatie, dus dit verhaal klopt van geen kanten.


Geforceerde media

De media die geforceerd mensen in angst laat leven, de overheid en de meeste mensen die hier helaas door gehersenspoeld zijn. 

Laten we niet vergeten dat de logica totaal verdwenen is. In al het leven wat ooit bestond op aarde tot en met nu, zijn er nogmaals virussen, bacteriële infecties. 

Dit is een supernormale gang van zaken en niets om je er zorgen over te maken. De angstzaaierij wat de media geforceerd probeert door te drukken, gaat zelfs door tot in een corona-vaccinatie brief.

Vrijwel alle staatsburgers krijgen een brief van het ministerie van volksgezondheid.

Hierin wordt direct geprobeerd om mensen proberen te overtuigen om een vaccinatie te doen in plaats van ze feitelijk te informeren over de onveiligheid en risico's. Er staat bijv.:

"Maak direct een afspraak, zodat u vandaag nog weet wanneer u aan de beurt bent" 

De PDF is onderaan dit artikel bijgevoegd.


Hiermee proberen ze zelfs gezonde mensen, ook jongeren te forceren om de vaccinatie te nemen. 

Dit is gevaarlijk omdat de onbekend bijwerkingen meer schade aan kunnen richten dan de bescherming tegen covid-19.  Dit beweren gelukkig zelfs kritische artsen die dit een schande vinden en een stichting hebben opgericht: Artsen Covid Collectief


"Een groep kritische artsen is er wel een beetje klaar mee, dat angst zaaien rond het coronavirus. Ook zijn de huidige coronamaatregelen in hun ogen disproportioneel. Ze willen dat burgers beter geïnformeerd worden"

bron: https://artsencollectief.nl/


Stop met angst zaaien rond coronavirus en pak het normale leven weer op. Wees verstandig en vooral als je jong en gezond bent, is het zeer onwijs om jezelf te laten vaccineren als profkonijn en als een experiment wordt gebruikt.


1 Reacties:

U dient eerst ingelogd te zijn om een reactie te kunnen plaatsen. Indien u nog niet geregistreerd bent, kan dat HIER .

Wellicht ook Interessant.

 Asielzoekers / vluchtelingen overvloed
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jun-22
Asielzoekers / vluchtelingen overvloed
 Medische discriminatie maatschappij
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-10
Medische discriminatie maatschappij
 PCR covid-19 testen zijn onbetrouwbaar
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-09
PCR covid-19 testen zijn onbetrouwbaar