Word Economy forum wil hervorming - wereldeconomie

Word Economy forum wil hervorming - wereldeconomie

De Covid-19 "pandemie" werd aangegrepen om een reeds ontwikkelde 'Great Reset' te verspreiden.
Een nieuwe mondiale maatschappelijke orde

Als gevolg van de veranderende machtsverhouding passen de mondiale spelers zich steeds minder aan de diversiteit van nationale wetten en regels aan.

Het machtsevenwicht tussen de natiestaat en de grootste welvaartscheppende onderneming is veranderd in het voordeel van de laatste.

Deze ondernemingen zijn immers geen nationale maar mondiale spelers, en een aantal van hen zijn inmiddels groter, rijker en machtiger dan veel landen.

Dit is trouwens niets nieuws. Totalitair kapitalisme al heel lang bekend. Een artikel van het jaar 2000, 29 Juni uitgebracht in de Britse nieuws- en mediawebsite van de Guardian Media Group. over bedrijven die het genome aangrijpen door GEORGE MONBIOT.
Totalitair kapitalisme


Het WEF streeft naar wereldwijde governance – in tegenstelling tot nationale governance.

Dit zal desastreus zijn voor omze vrijheden wereldwijd. Lees hier over
Gevaren van open grenzen en de mondiale overheid


De huidige New World Order wordt gevormd door corporate-states, door een aantal ngo's zoals Artsen zonder Grenzen, Amnesty International, Greenpeace en de Bill & Melinda Gates Foundation, door internationale organisaties als World Economic Forum en World Health Organisation, en door de Verenigde Naties.


Er is geen democratisch feedbacksysteem dat de belangen van burgers op wereldschaal dient

Deze hoofdrolspelers – bedrijfsnaties, niet-gouvernementele organisaties, internationale organisaties en de Verenigde Naties – zijn echter geen democratieën. Behalve de indirecte staatsvertegenwoordigers van niet-gekozen politici in internationale instellingen, is er geen democratische terugkoppeling dat de belangen van burgers wereldwijd dient.

Simpel gezegd, is het overduidelijk dat onze democratie, langzaam maar zeker aan een einde komt.


Accepteer afscheid van onze cultuur niet.

 Afscheid nemen van oude culturele gewoonten, word terecht niet geaccepteerd.

Een overgang naar een betere maatschappij is voor elke natie terecht verschillend. Verschillende normen en waarden zou in de loop der tijden opgebouwd tot hoe een betreffende natie momenteel functioneert.

In Nederland hebben we het recht op vrijheid, onderdak, privacy en Democratie opgebouwd. Een belangrijk punt om over na te denken is dat  het nu juist de bestaande machthebbers zijn die geen belang hebben bij de transitie naar een betere  burgers samenleving, maar wel bij de grote wereld corporate-states. Tegelijkertijd hebben de corporate states geen interesse in democratieën per natie.

Overgang  naar de world government waarin nationale staten ondergeschikt zijn


Voor alle duidelijkheid: Klaus Schwab’s WEF wil een wereldbeleid waarin nationale staten ondergeschikt zijn en waarin internationale organisaties, ngo's en de VN wereldwijd de publieke regie krijgen

De grote bedijven profiteren van de maatregelen door een verkoopexplosie van vaccins en testen

Rendement records bij de BIG-TECH bedrijven (Google, Apple, Microsoft etc) en een hoge winstoogmerk van globale investeerders en beleggers. 


Niet voor Burgers

The Great Reset heeft geen doel voor een democratische terugkoppeling om de belangen van het overgrote deel van de burgers in de wereld te kunnen dienen. 

De bedoelingen klinken nobel: “You'll own nothing. And you'll be happy.” Echter komt de voorgestelde maatschappijvorm neer op een Great Elite Reset:  Een maatschappijvorm op wereldschaal waarin ondergeschikten zeer afhankelijk zijn van machthebbers (feodaliteit). de Great Reset van World Economic Forum is totaal NIET ‘Great’ voor burgers.


2 Reacties:

U dient eerst ingelogd te zijn om een reactie te kunnen plaatsen. Indien u nog niet geregistreerd bent, kan dat HIER .

Wellicht ook Interessant.

 Medische discriminatie maatschappij
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-10
Medische discriminatie maatschappij
 Experimentele & geforceerde vaccinaties
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jun-23
Experimentele & geforceerde vaccinaties