Ex-medewerker Pfizer Karen Kingston bevestigt: ja, er zit grafeenoxide in het ‘coronavaccin’

Ex-medewerker Pfizer Karen Kingston bevestigt: ja, er zit grafeenoxide in het ‘coronavaccin’

Onderzoekers tonen aan dat coronavaccins en verplichte coronamaatregelen de wereldbevolking structureel blootstellen aan grafeenoxide nanodeeltjes.
Wat is Grafeen oxide?

Grafeen is een tweedimensionaal materiaal dat bestaat uit een enkele laag koolstofatomen gerangschikt op een rooster met een hexagonale (honingraat)structuur. Het is het basiselement van andere koolstof-allotropen. Zo bestaat grafiet uit opeengestapelde lagen grafeen en zijn koolstofnanobuizen cilinders van grafeen.[1]
Grafeen is meer dan 200 keer sterker dan staal, een uitstekende thermische en elektrische geleider, flexibel, zeer dun en transparant. Dit maakt het potentieel geschikt voor een breed scala aan toepassingen.
bron:Wikipedia->Grafeen


RIVM bevestigd dat is te weinig bekend is over de veiligheid van Grafeen

Het RIVM schrijft over nanomaterialen in het algemeen op haar website: 

Er is nog relatief weinig bekend of werken met nanomaterialen gezondheidsrisico’s kan veroorzaken. Dit komt onder andere doordat een goed overzicht ontbreekt van bedrijven die met nanomaterialen werken. Wel weten we dat het risico op blootstelling aan nanomaterialen op de werkplek vooral afhangt van de kans dat nanodeeltjes kunnen worden ingeademd. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren bij het werken met nanomaterialen in poedervorm, in spray-toepassingen (zoals spuitverf) en bij het bewerken van materialen waar nanodeeltjes in verwerkt zitten.

Het is niet eenvoudig om blootstelling aan nanomaterialen op de werkplek te meten en te karakteriseren. Daarvoor is vaak een combinatie van verschillende meetapparaten nodig. Daarnaast is slechts van een beperkt aantal nanodeeltjes de schadelijkheid onderzocht. Het risico van nanodeeltjes kan niet zonder meer worden afgeleid uit gegevens van dezelfde stof in niet-nanovorm. Een chemische stof kan in nanovorm uit verschillende groottes en vormen bestaan, elk met unieke eigenschappen en specifieke risico’s. Dit maakt het moeilijker om gezondheidskundige grenswaarden te bepalen voor beroepsmatige blootstelling aan nanodeeltjes

Bron: RIVM->grafeen


Spaanse onderzoekers hebben aangetoond dat de Pfizer vaccinvloeistof voor minstens 99 procent bestaat uit grafeenoxide. 

Spaanse onderzoekers ontdekten onlangs dat de coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca voor het grootste gedeelte uit grafeenoxide bestaan. De ‘factcheckers’ en media buitelden vervolgens over elkaar heen om berichten over de ontdekking te ontkrachten.


Op google wordt er veel gemeld dat dia Hoaxes zijn. Maar de feiten spreken voor zich. De echte artikelen worden ook sterk gecensureerd.

De meeste Big Tech zoekmachines zijn niets anders meer dan gegevensverzamelaars voor adverteerders. Ze gebruiken onze gegevens om veel geld te verdienen.

Een tweede aspect is dat sommige zoekmachines zoekresultaten manipuleren om bepaalde politieke agenda’s te pushen. Ze passen censuur toe door bijvoorbeeld ‘shadow banning’ en zelfs blokkeren van bepaalde videomakers.

 Kijk bijv naar https://metager3.de/en/ , dan zie je hele andere content. Dit bewijst alleen maar dat grote Big-tech zoekmachines alles onder controle proberen te houden.
Hier een lijst met betrouwbare ongecensureerde zoekmachines:
Zoekmachine alternatieven


Karen Kingston, een voormalig medewerker van Pfizer, heeft bevestigd dat er grafeenoxide in de coronaprik zit.

Het is extreem moeilijk om deze informatie te vinden,” zei ze in de Stew Peters Show.  Dir zijn geen Hoaxs of conspiracy. Daar is Karen ook fel op tegen. Dit zijn feiten en ze komt met crystal helder bewijs als wetenschapper.

Op de vraag van Peters of er grafeenoxide in de coronavaccins zit, antwoordde ze onomwonden: “100 procent, het is onweerlegbaar.”

Kingston vermoedt dat dit ingrediënt niet genoemd wordt in de patenten van de vaccins omdat het giftig is voor mensen en ook omdat het je letterlijk kan aansluiten op het internet. “Ze kijken hoeveel ze in mensen kunnen spuiten voordat ze sterven. Wij zijn de proefkonijnen.”

Als ze worden geactiveerd, kan er schade en sterfte optreden

De ex-Pfizer-medewerker legde uit dat grafeen elektriciteit kan geleiden. Als grafeen een positieve lading heeft, vernietigt het alles waar het mee in contact komt. Op dit moment zijn de deeltjes neutraal geladen. Als ze worden geactiveerd door middel van een elektromagnetisch veld, kan er schade en sterfte optreden. Dat hangt af van de hoeveelheid nanodeeltjes die in het lichaam zitten en waar ze zich precies bevinden, aldus Kingston.


SPAANSE ONDERZOEKERS VINDEN EEN MANIER OM MAGNETISCHE GRAFEEN UIT HET LICHAAM TE VERWIJDEREN NA EEN COVID-INJECTIE

Het enige positieve is dat Richardo Delgardo, die deel uitmaakt van La Quinta Columna,  met succes een goedkope manier heeft getest om magnetische grafeen-nanodeeltjes uit het menselijk lichaam te verwijderen nadat ze waren geïnjecteerd via een covid-prik (ook bekend als vaccin). Als je iemand kent die een covid-jab van Pfizer, Moderna of Astra Zeneca heeft gehad, die allemaal grafeenoxide-nanodeeltjes bevatten, of wiens lichaam nu aan magneten kleeft, dan moeten ze deze video zien zodat ze de magnetische nano-deeltjes. Je zult zien dat hij beschrijft wat je moet doen. Deze video bevat ondertitels.Dus wat hij bewezen heeft, is om  met NAC, N-Acetyl Cysteine 750 mg  grafeen af te breken tot vrijwel 0. Het voorkomt hiermee dus dat grafeenoxide in je cellen worden opgevenomen. N-acetylcysteïne (NAC) werkt als een antioxidant door schadelijke vrije radicalen op te ruimen.** Bovendien is NAC een cysteïnevoorloper van de antioxidant glutathion.** Als onderdeel van het cellulaire antioxidantverdedigingssysteem speelt glutathion een sleutelrol bij cellulaire ontgifting door schadelijke vrije radicalen te neutraliseren.* Je kunt het overal online kopen, zonder recept. Daarnaast is Zinc en Vitamine D3 , jodium,zink,quercetine, super geladen C60 ( nano koolstof, geactiveerde houtskool) erg behulpzaam om vrijwel 100% compleet vrij te zijn van grafeen oxide injecties.


Het veiligst is om van alle injecties af te blijven. Het is geen vaccinatie, het is een injectie met als doel om daardoor controle over mensen te krijgen.
Het klikt als een horrorverhaal, maar feiten spreken voor zich.

Hier ook een artikel over grafeenoxidevergiftiging door Vicki Van Lommel

0 Reacties:

U dient eerst ingelogd te zijn om een reactie te kunnen plaatsen. Indien u nog niet geregistreerd bent, kan dat HIER .

Wellicht ook Interessant.

 Experimentele & geforceerde vaccinaties
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jun-23
Experimentele & geforceerde vaccinaties
 Asielzoekers / vluchtelingen overvloed
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jun-22
Asielzoekers / vluchtelingen overvloed
 Waardeloos demissionaire kabinet
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-11
Waardeloos demissionaire kabinet