DE WAARHEID VAN ONS HUIDIGE SYSTEEM EN DE GREAT RESET

DE WAARHEID VAN ONS HUIDIGE SYSTEEM EN DE GREAT RESET

Feitelijk zonder waanideeën hoor je hier de feiten. Zeer interessant om de onderstaande video te beluisteren en te bekijken
Feitelijke uitleg over DE GREAT RESET

Kristalheldere en geheel feitelijke uitleg over het plan van de Great Reset en de Nieuwe Wereldorde, door Tim Gielen

Bekijk hieronder de video onderaan dit artikel en luister aandachtig. Geloven is iets aannemen wat je niet weet. Niets hoef je te geloven.

Weten is wat je in deze video te zien krijgt wat geheel feitelijk is.

Hoop voor de toekomst

De diepe overtuiging van velen zijn dat de wereld een betere plaats aan het worden is, ondanks de voortdurende pogingen van corrupte mensen om onze prachtige aarde te vernietigen. Dit word ook aan het einde van de video aan het licht gehouden. De geschiedenis laat echter zien dat door alles heen de invloed van de liefde van God en naar elkaar voortdurend is toegenomen, over de hele aarde. Nu zijn er meer oprechte kinderen dan ooit tevoren, terwijl slavernij, kannibalisme, mensenoffers, martelingen en tovenarij verdreven werden naar de schaduwgebieden van onze samenleving.
Er is echter nog veel werk aan de winkel. Met het aanbreken van de televisie en het internet zagen de machtswellustigen mogelijkheden voor massale misleiding als nooit tevoren. Hierdoor is een nieuw niveau van kwaadaardigheid ontstaan bij overheden en media. De macht om de mensheid te manipuleren via de media, heeft velen naar het rijk van de diepe duisternis gelokt. Deze corrupte mannen zijn echter één ding vergeten: niet iedereen is dom. Niet iedereen is blind. Niet iedereen is lui en bang. Steeds meer mensen over de hele wereld openen hun ogen voor het ernstige bedrog dat hun land als een dikke deken bedekt. Met de opkomst van het internet begonnen de stemmen van deze mensen over de hele wereld te weerklinken, breder en luider, totdat het een razend gebrul werd dat niet meer tot zwijgen kon worden gebracht. De boosdoeners begonnen het internet massaal te censureren, duizenden social media-accounts te verwijderen, informatieve websites werden verborgen en tienduizenden video's werden weggehaald. Maar de stem is gehoord en de mensheid let op. Wordt wakker met feiten en niet met geloof en help mee aan een betere wereld voor jezelf en onze kinderen.


0 Reacties:

U dient eerst ingelogd te zijn om een reactie te kunnen plaatsen. Indien u nog niet geregistreerd bent, kan dat HIER .

Wellicht ook Interessant.

 Asielzoekers / vluchtelingen overvloed
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jun-22
Asielzoekers / vluchtelingen overvloed
 Waardeloos demissionaire kabinet
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-11
Waardeloos demissionaire kabinet
 Medische discriminatie maatschappij
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-10
Medische discriminatie maatschappij