PCR covid-19 testen zijn onbetrouwbaar

PCR covid-19 testen zijn onbetrouwbaar

PCR testen voor covid-19 zijn zeer onbetrouwbaar en dienen niet als leidraad gebruikt te worden voor covid-19 infecties. Dit dient afgeschaft te worden.
PCR-valse positieven: wat betekenen ze?

De belangrijkste en "gouden standaard" -test voor het detecteren van SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, is de reverse transcriptase-polymerasekettingreactie (RT-PCR) -test.


Het is feitelijk bewezen dat deze “gouden standaard” een speculatie is en nooit 100% betrouwbaar.


Hoe werkt de RT-PCR-test?

In een notendop. Nadat er een uitstrijkje uit neus en keel is genomen, worden chemicaliën gebruikt om het RNA (ribonucleïnezuur, een soort genetisch materiaal) uit het monster te extraheren. Dit omvat het gebruikelijke RNA van een persoon en RNA van het SARS-CoV-2-virus, indien aanwezig.


Dit RNA wordt vervolgens omgezet in deoxyribonucleïnezuur (DNA) - dit is wat het "reverse transcriptase" -bit betekent. Om het virus te detecteren, worden de kleine segmenten van het DNA geamplificeerd. Met behulp van een speciale fluorescerende kleurstof wordt een monster geïdentificeerd als positief of negatief op basis van de helderheid van de fluorescentie na 35 of meer amplificatiecycli.


PCR-Positieve testen zijn onbetrouwbaar

Een PCR-test kan het virus vinden waarnaar het op zoek was. Dit resulteert in een PCR-positief, maar een cruciale vraag blijft: is dit virus actief, d.w.z. infectieus, of virulent? De PCR alleen kan deze vraag niet beantwoorden. De CEBM legt uit waarom het kweken van het virus nodig is om deze vraag te beantwoorden:


In virale cultuur (kweekcellen) worden virussen in de laboratoriumcellijnen geïnjecteerd om te zien of ze celbeschadiging en dood veroorzaken, waardoor een hele reeks nieuwe virussen vrijkomt die andere cellen kunnen infecteren.

Als de PCR-test het virus in het menselijke monster detecteert, kan deze detectie overeenkomen met een virus dat nu niet in staat is om cellen te infecteren en zich voort te planten. Biologen kunnen zien of het virus besmettelijk is door het in cellen (kweekcellen) te injecteren. Als deze cellen niet worden aangetast door het virus en het virus zich er niet in voortplant, dan heeft de PCR-test een virus gevonden dat niet meer actief is.


De betekenis is dat het PCR-positief een grote kans heeft een niet-infectieus positief is


Dus hoe weet je of het virus actief is? 

Je doet de PCR. Als het virus in de persoon wordt aangetroffen (PCR TRUE POSITIVE), wordt dat virus in een kweekcel geïnjecteerd. Als het virus zich door het injecteren van dat virus in kweekcellen niet in de cellen kan voortplanten, kan dat virus niemand meer besmetten. Dit betekent dat zelfs als u PCR-positief bent, u niet langer besmettelijk bent, dat wil zeggen dat het virus in u niet meer actief is.


Corona is vergelijkbaar met griep:

Het RIVM heeft nu de oversterfte door griep vergeleken met de oversterfte door corona. Daarvoor namen ze zeven weken in 2020, beginnend half maart.
In de periode half maart-begin mei overleden 9554 meer Nederlanders dan normaal. Dat cijfer is dus haast gelijk aan dat van de griepepidemie in 2017/2018.
Bron: https://www.rtvnoord.nl/nieuws/785247/uitgezocht-wat-is-dodelijker-griep-of-coronaVergeet daarbij niet in acht te nemen dat alle PCR testen met de genoemde vals-positieven en de non-infectieus positieven, waarmee je met een positief test resultaat anderen niet kunt besmetten, geen rekening mee zijn gehouden.


Conclusie:

EEN WAAR POSITIEF in PCR betekent niet altijd dat de persoon enig gevaar voor de samenleving vormt. Het virus kan niet worden overgedragen als uit celkweek blijkt dat het virus niet besmettelijk is. Naast het feit dat rond alle PCR testen t/m 30% valse-positief kan zijn.

En alle positieven, zoals hierboven vermeld is betekend niet dat deze mensen langer infectieus positief zijn. Dit is een grote kans tussen de 30% – 50%.

Helaas is het niet eenvoudig om PCR-POSITIEF te relateren aan besmettelijkheid als we de hele populatie in ogenschouw nemen. Hiervoor is :

1) Een model (correlatie) nodig dat PCR-POSITIEFEN en/of symptomen aan ineffectiviteit toewijst, zoals getest door virale cultuur of 

2) Virale cultuur voor elk individueel geval.


Om voor elke individueel persoon een virale cultuur voor te maken is tijdrovend en kostbaar. 

Dit wordt dus ook niet gedaan, waarbij we de werkelijke resultaten gewoon niet weten. Als er meer testen worden gedaan, zullen ook meer mensen een vals-positieve uitslag krijgen .Dit terwijl de Media en de overheid deze valse positieven toch overbrengen op de populatie. Ook wanneer als kritisch naar deze testen en het gehele virus word gekeken word er veel gecensureerd.


Covid-19 behoort niet tot de A categorie

Corona behoort duidelijk NIET tot de A-klasse waar virussen als Ebola zijn opgenomen. Dit zorgt voor alle dictatoriale problematiek, waardoor de ME geweld tegen vreedzame demonstraten mag gebruiken, medische discriminatie, door experimentele gentherapieën wat “vaccinaties” word genoemd op te dringen aan zowel volwassenen als kinderen.

0 Reacties:

U dient eerst ingelogd te zijn om een reactie te kunnen plaatsen. Indien u nog niet geregistreerd bent, kan dat HIER .

Wellicht ook Interessant.

 PCR covid-19 testen zijn onbetrouwbaar
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-09
PCR covid-19 testen zijn onbetrouwbaar
 Tekort / te dure woonruimte in Nederland
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-06
Tekort / te dure woonruimte in Nederland
 Medische discriminatie maatschappij
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-10
Medische discriminatie maatschappij