Gezondheidsautoriteit kon de isolatie van het covid-19 virus niet bewijzen –

Gezondheidsautoriteit kon de isolatie van het covid-19 virus niet bewijzen –

Patrick King vertegenwoordigde zichzelf in de rechtbank nadat hij een boete van $ 1200 dollar had gekregen voor protesteren tegen de Covid-19
Rechtzaak gewonnen

De Canadese burger, die in december werd beboet omdat hij de coronamaatregelen niet had nageleefd, eiste ter verdediging dat de provinciale gezondheidsfunctionaris van Alberta “hem een foto van het geïsoleerde SARS Cov2-virus zou tonen”

Rechtzaak gewonnen !


Bekijk de video hieronder:


Hij zond een dagvaarding uit aan de provinciale minister van Volksgezondheid om te bewijzen dat het zogenaamde Covid-19-virus bestaat, en ze werden gedwongen toe te geven dat ze geen enkel bewijs hadden. Er is geen juist bewijs dat het virus geisoleerd is.


Hier zijn de gerechtelijke documenten (PDF)van deze zaak:


Letter to Patrick James King (Service)
LAW relied on by the Applicant
Affidavit of Krisztina Grech Sworn July 16 2021
Originating Application


Wat is de isolatie van een virus?

In tegenstelling tot bacteriën, waarvan er vele kunnen worden gekweekt op een kunstmatig voedingsmedium, hebben virussen een levende gastheercel(host) nodig voor replicatie. Geïnfecteerde gastheercellen (eukaryoot of prokaryotisch) kunnen worden gekweekt en gekweekt, en vervolgens kan het groeimedium worden geoogst als een bron van virus. Virions in het vloeibare medium kunnen van de gastheercellen worden gescheiden door centrifugatie of filtratie. Filters kunnen fysiek alles verwijderen dat aanwezig is in de oplossing dat groter is dan de virionen; de virussen kunnen dan worden verzameld in het filtraat.


Er is nooit medisch bewijs van de isolatie van het COVID-19 virus. De methoden die gebruikt dienen te worden, zijn hieronder nader omschreven.


KOCH’S POSTULATES

Geen bewijs zonder toepassing van Koch’s Postulaten en het gemodificeerde RIVER’S POSTULATES.

Heinrich Hermann Robert Koch (1843-1910) was een van de grondvesters van de moderne microbiologie. Hij bedacht de ‘gouden standaard’ waaraan je moet voldoen om een ziektekiem, zoals een bacterie, amoebe of virus, te kunnen bewijzen. Deze vier ‘postulaten’ of uitgangspunten van Koch hebben als belangrijkste eis dat de ziektekiem geïsoleerd moet worden uit de patiënt om hem te kunnen identificeren en dus bewijzen. De geïsoleerde ziektekiem moet, aldus de postulaten, vervolgens weer precies dezelfde ziekteverschijnselen geven in een gastheer om daarna opnieuw geïsoleerd te kunnen worden.


RIVER’S POSTULATES

Deze postulaten werden in 1937 door Thomas M. River voorgesteld om de rol van een specifiek virus als oorzaak van een specifieke ziekte vast te stellen. Deze postulaten zijn de modificaties van de postulaten van Koch.


Genome sequencing

Gehele genoomsequentiebepaling is het proces waarbij de volledige of bijna de volledige DNA-sequentie van het genoom van een organisme in één keer wordt bepaald. Dit is de nieuwste techniek, die ook nooit volledig gedaan is.
Door middel van 'whole genome sequencing' kunnen wetenschappers de complete genetische code van SARS-CoV-2 bepalen.


Erasmus Medisch Centrum Utrecht, onderzoek gedaan onder leiding van viroloog Marion Koopmans

Er schijnt een onderzoek uitgevoerd te zijn, waarbij de sequencing van het Sars-Cov-2 (Covid-19) bij mensen en dieren gedaan zijn.

Sinds het begin van de uitbraak in Nederland zijn monsters van humane coronapatiënten systematisch gesequenced. Dit heeft geresulteerd in een database van een groot aantal genetische sequenties van SARS-CoV-2 bij mensen. In dit onderzoek breiden wetenschappers de database uit met SARS-CoV-2 sequenties bij dieren. Samen met de epidemiologische data uit voorgaande deelonderzoeken kunnen de wetenschappers zo de bron van infectie achterhalen bij gerelateerde humane en dierlijke SARS-CoV-2 besmettingen
Bron: Universiteit Utrecht (UU):

Ik heb een email gestuurd met de vraag of ik de laboratorium resultaten kan inzien met een bevestiging dat dit virus daadwerkelijk geisoleerd is. Ik kreeg als antwoord, dat dit doorgestuurd zal worden en dit was 3 weken geleden. Nog geen antwoord. Twee experts beweerden in de Wall Street Journal dat de genetische voetafdruk van COVID-19 nog nooit is gezien in een natuurlijk voorkomend coronavirus. De rechtszaak van dit artikel, gaat over het feit dat er geen bewijs geleverd kon (en nog niet kan) worden dat het Covid-19 virus en een geïnfecteerde of overledenen van een patiënt met Covid-19 geisoleerd en met elkaar vergeleken en op elkaar afgestemd kon worden.


Het coronavirus is echter nimmer fysiek geïsoleerd en bewezen.

Het antwoord van de gezondheidsautoriteit was dat zij niet over deze informatie beschikt en bijgevolg dat hun boete niet op wetenschappelijk bewijs is gebaseerd en onwettig is.

Bij de volgende mondelinge behandeling van het proces verschenen twee aanklagers en in plaats van de provinciale gezondheidsfunctionaris van Alberta was de aanklager koningin Elizabeth van Engeland, wat een teken is dat dit proces toch heel belangrijk leek te zijn.

Stew Peters, de presentator, zegt terecht dat dit het einde van Covid zou kunnen betekenen.

Deze beslissing zou niet alleen de weg kunnen vrijmaken (jurisprudentie) voor soortgelijke rechtszaken in andere landen, maar zou ook een enorm rimpeleffect kunnen hebben voor rechtszaken tegen staten en hun machthebbers. Coronamaatregelen zijn onwettig omdat zij niet wetenschappelijk gerechtvaardigd zijn door het bestaan van SARS Cov2. Het bewijs voor de virusisolatie is er nooit geweest!

De heer  PATRICK KING won zijn zaak en het hele Canadese land ALBERTA laat nu ALLE COVID-BEPERKINGEN vallen ... OMDAT HIJ BEWIJS DAT HET VIRUS NIET BESTAAT!!! HET IS NOOIT GESOLEERD DAT IS WAT DR. ROBERT O YOUNG (een Amerikaanse natuurgeneeskundige en auteur van boeken over alternatieve geneeswijzen) ALTIJD BEWEERD HAD.

WE KUNNEN WINNEN! Patrick King is een trotse vader van 2 kinderen, een vrijheidsstrijder en een patriot die het opnam tegen de machtige regering in Alberta, en WON!

We kunnen hier allemaal van leren, en we MOETEN dit bestrijden in elke stad, elke provincie, elke staat, elke NATIE!

De strijd voor vrijheid is een wereldwijde inspanning, en WIJ KUNNEN WINNEN!”

Niet de eerste keer dat mensen dit beweren.

In het verleden waren er meerdere mensen die dit soort aantijgingen maakten over dat het virus niet geïsoleerd kan worden.


A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China

De studie van 24 januari 2020, gepubliceerd in het New England Journal of Medicine getiteld " A Novel Coronavirus from Patients with Pneumonia in China", 2019 beschrijft hoe de wetenschappers op het idee van COVID-19 kwamen: ze namen longvloeistofmonsters en haalden er RNA uit met behulp van de PCR-test. Het geeft toe dat het coronavirus de postulaten van Koch niet voldeed: 


Verdere ontwikkeling van nauwkeurige en snelle methoden om onbekende respiratoire pathogenen te identificeren is nog steeds nodig ... onze studie voldoet niet aan de postulaten van Koch. 
bron: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2001017

Lees het volledige artikel in het engels bij de bron hierboven.


SARS-CoV-2 het theoretische virus: CDC verklaarde dat er geen gekwantificeerd isolaat beschikbaar was

De Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control and Prevention) geeft in zijn rapport CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel van 13 juli 2020 toe dat het PCR-tests had uitgevoerd die niet waren gebaseerd op een echt viraal isolaat ( een echt monster genomen van een geïnfecteerde mens), maar eerder "voorraden" van "getranscribeerd RNA" genomen uit een genenbank om "klinisch monster na te bootsen":


Lees het volledige PDF document HIER

Diep begraven in het document, op pagina 39, in een sectie met de titel " Performance Characteristics", hebben we dit:


 " Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available”


Conclusie: de COVID-cultus is een is volledig op foutieve data gebasseerd.


Hoe is dit allemaal begonnen? Chinese wetenschappers namen longvloeistofmonsters en beweerden dat ze een nieuw of nieuw virus hadden ontdekt. De Gates-Rockefeller WHO steunde hen. In het nieuwe Coronavirus 2019-nCov Situation Report 1 van de WHO stellen ze:


"De Chinese autoriteiten hebben een nieuw type coronavirus geïdentificeerd, dat op 7 januari 2020 werd geïsoleerd ... Op 12 januari 2020 deelde China de genetische sequentie van het nieuwe coronavirus voor landen om te gebruiken bij het ontwikkelen van specifieke diagnostische kits."


Met het hierboven gepresenteerde bewijs zijn de beweringen en claims van de WHO volkomen ongegrond. Ze vormen regelrechte fraude.


0 Reacties:

U dient eerst ingelogd te zijn om een reactie te kunnen plaatsen. Indien u nog niet geregistreerd bent, kan dat HIER .

Wellicht ook Interessant.

 PCR covid-19 testen zijn onbetrouwbaar
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-09
PCR covid-19 testen zijn onbetrouwbaar
 Tekort / te dure woonruimte in Nederland
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-06
Tekort / te dure woonruimte in Nederland
 Asielzoekers / vluchtelingen overvloed
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jun-22
Asielzoekers / vluchtelingen overvloed