Luc Montagnier HIV Nobelprijswinnaar zegt dat virus

Luc Montagnier HIV Nobelprijswinnaar zegt dat virus "Bio-engineered" is in Lab

2008 Nobelprijswinnaar Luc Montagnier zegt dat de coronavirusziekte COVID-19 kunstmatig is gecreëerd in een laboratorium door biologen. 

Luc Montagnier, de Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde 2008

Geboren: 18 augustus 1932, Chabris, Frankrijk. Aansluiting op het moment van de toekenning: World Foundation for AIDS Research and Prevention, Parijs, Frankrijk.

Motivatie van de prijs: "voor hun ontdekking van het humaan immunodeficiëntievirus."

Bron : nobelprize.org

 Montagnier is vooral bekend geworden door zijn ontdekking in 1983, waar hij ontdekte dat het Human Immunodeficiency Virus (hiv) de oorzaak is van AIDS. Kort daarna isoleerde de onderzoeksgroep onder zijn leiding het retrovirus dat de belangrijkste veroorzaker was van de aidsepidemie in West-Afrika, hiv-2. Deze ontdekking leidde rechtstreeks tot de ontwikkeling van een test voor het opsporen van de aanwezigheid van hiv in het bloed.
bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Luc_Montagnier

Luc Montagnier en zijn team zijn wereldleiders in de geneeskunde. Luister naar ze, ze weten waar ze het over hebben: het is hun werk. Maandenlang hebben de politici, de corrupte  dokters, de media denigrerend over hen gedaan en hun reputatie vernietigd.
Alles wat deze man bewijst zijn harde feiten in de wetenschap, maar de meesten noemen hun complottheoretici.


Luc Montagnier zegt dat het Covid-19 virus "Bio-engineered" is.

De in 2008 Nobelprijswinnaar Luc Montagnier zegt dat de coronavirusziekte COVID-19 kunstmatig is gecreëerd in een laboratorium door biologen die aan een aids-vaccin werken. Het onderzoek van Montagnier was gebaseerd op het feit dat het genoom van COVID-19 elementen van HIV en malaria bevat.

Het is grappig hoe iedereen die zich tegen de vaccins durft uit te spreken, wordt afgeschilderd als een schurk. Zelfs een viroloog als Luc Montagnier zou buiten zijn kennisgebied staan. Maken ze een grapje? Dit IS zijn kennisgebied. De man won een Nobelprijs voor zijn werk aan virussen. In de komende video legt hij klaar helder uit hoe HIV en Malaria in de RNA structuur zit verwerkt. Zie hieronder hoe dit begon in 17/04/20. Engels ondertiteld:Hij geeft aan dat er ook andere onderzoekers uit India dezelfde vebindingen hebben gemaakt, maar die moesten het verbergen en werden erg onder druk gezet. Luc Montagnier zegt dat hij zelf niets te vrezen heeft, omdat hij als zelfstandige onderzoeker werkt en niet onder dwang van een bedrijf of de overheid.  Het punt dat er HIV en malaria fragmenten in het genoom van COVID-19 overbodig vor discussie is. Het zijn harde feiten en niets minder.


Waarschuwing dat covid-vaccinnaties kunnen leiden tot 'neurodegeneratieve ziekte'


In de video hieronder video legt Luc Montagnier o.a. het volgende belangrijke punt uit:

Met name iets dat we neurodegeneratieve ziekte noemen. Er zijn sequenties die lijken op de prionsequenties in het RNA van het coronavirus. Deze prionen kunnen de natuurlijke eiwitten in de hersenen verstoren, waardoor ze worden aangepast om prionen te maken.

Wat zijn Prions?

Een prion is een ziekteverwekker (pathogeen), en wel een deeltje dat ontstaat uit normale eiwitten, onder andere in de hersenen. Het veroorzaakt infecties zoals scrapie bij schapen, boviene spongiforme encefalopathie (BSE of gekkekoeienziekte) bij vee en chronic wasting disease (CWD) bij herten; bij mensen veroorzaakt het prionische ziekten als kuru, ziekte van Creutzfeldt-Jakob en het syndroom van Gerstmann-Sträussler-Scheinker.
Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Prion

Met andere woorden, de lange termijn effecten van deze experimentele gen - therapieën ( vaccinaties ) , zijn niet te voorspellen.

Hij is sterk en terecht tegen vaccinaties, vooral bij kinderen. Woedend net als velen, omdat dit de toekomstige generaties zal blijven beïnvloeden.


Zie de video hier met Engelse ondertiteling:COVID-VACCIN MAAKT ALLE VARIANTEN OVERAL

Hij zei o.a. dat het niet alleen gaat om mensen die kunnen sterven, maar dat mensen hun hele leven kunnen lijden vanwege secundaire effecten als gevolg van dat afval (vaccinnaties). Het geeft als viroloog duidelijk met bewijs aan dat het Sars-covid2 virus gefabriceerd is in een lab. Dit virus is nooit uit een menselijk lichaam geisoleerd. Volgens hem zijn de vaccinaties gemaakt om nieuwe varianten van het gemaakt virus te creëren. Dus zelfs al heb je het lab- gemaakte virus niet opgelopen, zal de vaccinatie je uiteindelijk een nieuwe variant geven.

Hoe kan het nog steeds zo zijn dat een wereldbekende viroloog die zijn sporen verdiend heeft in zijn vak nog steeds als complottheorie wordt bestempeld? Hoelang blijven deze mensen nog doorslapen? Wordt wakker en ga in opstand en bescherm je kinderen en kleinkinderen. STOP VACCINNATIES!

0 Reacties:

U dient eerst ingelogd te zijn om een reactie te kunnen plaatsen. Indien u nog niet geregistreerd bent, kan dat HIER .

Wellicht ook Interessant.

 Asielzoekers / vluchtelingen overvloed
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jun-22
Asielzoekers / vluchtelingen overvloed
 PCR covid-19 testen zijn onbetrouwbaar
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-09
PCR covid-19 testen zijn onbetrouwbaar
 Waardeloos demissionaire kabinet
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-11
Waardeloos demissionaire kabinet
 Experimentele & geforceerde vaccinaties
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jun-23
Experimentele & geforceerde vaccinaties