Rechtszaak, 28 juli 2021, Blckbx | Van Hage vs. Youtube!

Rechtszaak, 28 juli 2021, Blckbx | Van Hage vs. Youtube!

Op woensdag 28 juli is het 13:00 uur. Blckbx en Wybren van Haga klagen grote techgigant Youtube (Google) aan voor bewust verwijderde video's youtubeWoensdag 28 juli, 13:00 uur is het zo ver. Blckbx en Wybren van Haga voeren een kort geding tegen Big Tech gigant Youtube (Google) vanwege een ten onrechte verwijderde video op verkiezingsavond. Op 17 maart jl. werden wij met dit vreemde feit geconfronteerd en de reden was "medisch misleidende informatie". En dat terwijl de video nou juist over censuur en het verwijderen van video's door Youtube ging, van Van Haga in die week. De zaak is dus van belang voor iedere journalist en burger die de vrijheid van meningsuiting, de persvrijheid en de democratie belangrijk vindt en daarmee ligt er veel gewicht in de schaal. 
Dit is de livestream link die we morgen gaan gebruiken voor de uitzending: 
https://youtu.be/iaPyqc0V7i0
Bergsma en Hamelink
Sietske Bergsma zal morgen samen met Emeritus Hoogleraar int. communicatie Cees Hamelink de voor- en nabeschouwing doen en daarmee om 13:00 live aftrappen. Om 13:30 start het kort geding officieel en ook dat kun je dan live bij ons volgen aangezien we twee camera's in de zaal hebben opgesteld die alles vastleggen. 
bron: https://www.blckbx.tv/videos/rechtszaak-tegen-youtub

Hieronder is de verwijderde video te zien:Flavio pasquino van https://www.blckbx.tv/ is supergoed bezig om de feiten naar boven te halen en de grote BIG_TECH bedrijven te dagvaarden, doordat ze video's over de vrijheid van meningsuiting schenden.  We hebben recht op vrije meningsuiting, of we ons nu offline of in de online wereld bevinden.
Lees daar hier meer over: https://www.jevrijheidterug.nl/vrijheid-van-meningsuiting/big-tech-bedrijven-tasten-onze-democratie-aan0 Reacties:

U dient eerst ingelogd te zijn om een reactie te kunnen plaatsen. Indien u nog niet geregistreerd bent, kan dat HIER .

Wellicht ook Interessant.

 PCR covid-19 testen zijn onbetrouwbaar
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jul-09
PCR covid-19 testen zijn onbetrouwbaar
 Asielzoekers / vluchtelingen overvloed
  • door Andrew Fizia
  • 2021-Jun-22
Asielzoekers / vluchtelingen overvloed