Er is meer in het leven dan angst voor de dood.

Er is meer in het leven dan angst voor de dood.

Bekijk deze "pandemie" van twee kanten en sta open voor de feitelijke uitkomst, dat dit een geplande strategie is.Het is verstandig om de hele corona geschiedenis even terug te halen.

Sinds de hele corona “pandemie” de doorbraak gaf, heb ik persoonlijk gemerkt hoe snel iedereen om mij heen direct bang was en geloofde in een onbekend virus dat direct dodelijk zou zijn.


De kans op een auto, vliegtuig, boot ongeluk, ongezonde levensstijl en veel meer oorzaken heeft een grotere kans op de dood dan de Covid-19 virus. Er is meer in het leven dan alleen maar bang zijn om dood te gaan.


De eerste paar weken in Januari 2020, was ik zelf ook bang van wat er in de media verkondigd werd.  Logisch. Ik droeg mondkapjes, waste mijn handen vaker met desinfecterende hand-gel. Na een paar weken en wat nader onderzoek kwam ik erachter dat er iets niet klopte. Bang zijn voor iets waar niemand de details van wist/weet zit ik niet lekker bij in mijn fel.

De nadruk lag toen al op de volgende punten:


 1. PCR test die niet betrouwbaar kan zijn, 
 2. Corona zelf niet een nieuw type virus is, 
 3. Veel mensen overleden aan iets anders, waarbij de doodsoorzaak Covid-19 moest worden genoteerd, 
 4. Langzaam werd je vrijheid steeds minder. 
 5. 1.5 Meter afstand van elkaar, 
 6. Minder sociaal contact, 
 7. Geen handen schudden.


Er werd paniek gezaaid: Als iemand niesde was er direct paniek in de nabije omgeving om maar een voorbeeld te noemen. 


Een aantal doctoren, wetenschappers, advocaten en andere activisten protesteerde zich hiertegen.

Al snel kwam ik video’s op YouTube tegen, waarbij doctoren, wetenschappers en andere deskundigen wereldwijd hun vraagtekens bij dit virus hadden en nog steeds hebben. Tot mijn verbazing werden deze YouTube video’s na een paar minuten verwijderd. Ik voelde hierdoor al dat er een voorbereiding op censuur was. Elke keer kwamen er nieuwe video’s die weer verwijderd werden. 

Op het moment dat er een video van een wetenschapper/doctor op YouTube kwam maakte er een gewoonte van om alles direct down te loaden op mijn eigen laptop. 


Dit waren bekende wetenschappers die naam gemaakt hebben zoals Dr. Judy Mikovits, PhD, Shiva Ayyadurai MIT-Enginee, The Bakersfield Doctors. Hieronder zijn de bewaarde video’s te zien ter herinnering, indien je ze al gezien hebt.

Als er niets te verbergen is, waarom wordt er dan telkens censuur toegepast?
Veel punten die toen leken als conspiratie theorieen zijn nu keiharde feiten geworden.


Grote censuur persconferentie van beste artsen van de VS 29/07/2020

Facebook heeft een video op dezelfde dag verwijderd, de best presterende Facebook-post ter wereld op maandagmiddag 29/07/2020, van een persconferentie in DC die werd gehouden door de groep America’s Frontline Doctors en werd georganiseerd en gesponsord door de Tea Party Patriots.

Op de persconferentie waren Rep. Ralph Norman (R-SC) en eerstelijnsartsen aanwezig die hun mening en mening gaven over coronavirus en de medische reactie op de pandemie. YouTube (eigendom van Google) en Twitter hebben vervolgens ook beelden van de persconferentie verwijderd.
Dr. Judy Mikovits, PhD | Dr. Fauci "Plandemic The Movie" ontmaskeren 06 May, 2020

Judy Mikovits is een controversiële voormalige onderzoeker op het gebied van chronische vermoeidheid en Dr. Anthony Fauci en criticus van massale vaccinatie.

De mensheid zit gevangen in een dodelijke pandemie. Mensen worden gearresteerd voor surfen in de oceaan en mediteren in de natuur. Naties zijn aan het instorten. Hongerige burgers komen in opstand om voedsel. De media hebben zoveel verwarring en angst veroorzaakt dat mensen smeken om redding in een spuit. Octrooihouders van miljardairs dringen aan op wereldwijd verplichte vaccins. Iedereen die weigert zich te laten injecteren met experimentele vergiften, mag niet reizen, studeren en werken. Nee, dit is geen synopsis voor een nieuwe horrorfilm. Dit is onze huidige realiteit.Shiva Ayyadurai is een Indiaas-Amerikaanse wetenschapper en MIT-alumni

Hij heeft vier ingenieursdiploma's van het prestigieuze Massachusetts Institute of Technology en houdt zich voornamelijk bezig met systeembiologie.

Hij liep in 2018 voor de Amerikaanse Senaat en loopt in 2020 opnieuw op een platform van "waarheid, vrijheid en gezondheid". Als voorstander van de volksgezondheid bekritiseert hij de regelgeving rond het coronavirus en noemt het "de grootste angstaanjagende hoaxes ooit".
Hij ondersteunt deze bewering door het aantal Covid-19-sterfgevallen te vergelijken met het aantal sterfgevallen in de VS als gevolg van diabetes, hart- en vaatziekten en andere immuun onderdrukkende ziekten. Dhr. Shiva, is ervan overtuigd dat alleen een holistische benadering en speciale zorg voor het immuunsysteem het antwoord kunnen zijn op deze en toekomstige epidemieën.

Hij maakt Big Pharma en Big Agriculture, evenals de media, verantwoordelijk voor het onderdrukken van informatie en het niet voorlichten van mensen over wat echt een gezonde benadering van het leven is. "Gemandateerde geneeskunde" is wat Shiva de Big Pharma-aanpak noemt en voorspelde in April 2020 dat er en September 2021 een verplicht vaccin en andere regelgevende maatregelen zullen zijn. Deze voorspelling is in vele landen al uitgekomen. In Nederland alleen de regelgevende maatregelen en (semi) verplichtte vaccinaties.

Disclaimer: Shiva Ayyadurai is geen arts. Hij volgt een systeemtechnische benadering om het coronavirus en de effecten ervan op het immuunsysteem te begrijpen. Volgens functionarissen zijn de effecten van covid-19 op het immuunsysteem niet overtuigend.Robert Kennedy Jr. vernietigt Big Pharma, Fauci & Pro-Vaccine Movement 2 Mei 2020

Kennedy is het derde kind van de Amerikaanse presidentskandidaat Robert F. Kennedy en Ethel Skakel. Hij studeerde aan Harvard, een jaar aan de London School of Economics en aan de Universiteit van Virginia.

De reputatie van Robert F. Kennedy Jr. als een vastberaden verdediger van het milieu komt voort uit een reeks succesvolle juridische acties. Kennedy werd uitgeroepen tot een van Time Magazine's "Heroes for the Planet" vanwege zijn succes bij het helpen van Riverkeeper in de strijd om de Hudson River te herstellen. De prestatie van de groep hielp 300 Waterkeeper-organisaties over de hele wereld voort te brengen.

Hij komt met o.a. met bewijzen waarom vaccinatie-business een goudmijn is en waarom de organisaties ze verplicht maken. Dat is ook bij de coronavaccinaties het geval.


Perspectieven op de pandemie Dr. Dan Erickson en Dr. Artin Massihi op 28 april 2020

Dr. Dan Erickson en Dr. Artin Massihi  hielden toen een persconferentie hielden over de resultaten van tests die ze uitvoerden in hun spoedeisende zorginstellingen rond Bakersfield, Californië, de video, geüpload door een lokale ABC-nieuwspartner , ging viraal. Nadat het vijf miljoen views had bereikt, haalde YouTube het uit de lucht omdat het 'de gemeenschapsnormen schond'. Journeyman Pictures namen contact op met de artsen om te bepalen wat er zo gevaarlijk was aan hun bericht. Wat hun ontdekten waren redelijke en goedbedoelende professionals wiens stem gehoord moest worden.Ommekeer:

Het is niet makkelijk om met een nuchtere Nederlandse manier van denken, te geloven in iets wat niet voor de hand lijkt te liggen. Dat is begrijpelijk en ik deed dat zelf ook niet. Maar om een feitelijk standpunt in te nemen is het altijd belangrijk om oog te hebben voor beide kanten van een situatie. Anders is het niet mogelijk om ergens 100% achter te staan.

IK en velen met mij hebben in de laatste 1.5 jaar visa versa afstand genomen van mensen in de nabije omgeving.  Ik raad iedereen aan om met een open mind onderzoek te doen om zelf tot de conclusie te komen, dat de Covid-19 virus zeer aannemelijk een gemodificeerde / aangepaste virus in het laboratorium is met als doel controle en macht. Dat is het meest logische en het is beter om dit nu onder ogen te zien, dan later wanneer het te laat is. De Amerikaanse topcoronavirusadviseur Dr. Anthony Fauci gaf June 19 2021 toe dat COVID-19 een door het laboratorium uitgevonden ziekte zou kunnen zijn, zoals in februari 2020 door wetenschappers(zie video's hierboven) werd erkend. Fauci zei dat hij de hele tijd open stond voor de lektheorie van het coronaviruslaboratorium en zei dat hij erkende dat COVID-19 "mogelijk een gemanipuleerd virus zou kunnen zijn" met het potentieel van een onbedoeld lek uit een laboratorium.

0 Reacties:

U dient eerst ingelogd te zijn om een reactie te kunnen plaatsen. Indien u nog niet geregistreerd bent, kan dat HIER .

Wellicht ook Interessant.

 Tekort / te dure woonruimte in Nederland
 • door Andrew Fizia
 • 2021-Jul-06
Tekort / te dure woonruimte in Nederland
 Experimentele & geforceerde vaccinaties
 • door Andrew Fizia
 • 2021-Jun-23
Experimentele & geforceerde vaccinaties